Beskæring af træer og buske

Har du træer eller større buske på din grund, som trænger til at blive beskåret, og har du brug for professionel hjælp til arbejdet? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Havemand Gartner Jønsson har vi mange års erfaring med forskellige former for havearbejde, og vi tilbyder blandt andet beskæring af buske og beskæring af træer. Du kan også læse mere om træfældning hos os.

Vi holder til i Brøndby, hvorfra vi blandt andet kører ud til private og erhverv, der har brug for vores professionelle hjælp til beskæringsarbejdet til overkommelige priser. Vores kunder kommer typisk fra vores eget lokalområde eller Glostrup, Ballerup og omegn. Vi lever af at have tilfredse kunder, og derfor sætter vi en stor ære i at udføre et flot stykke arbejde, der giver træerne og buskene de mest optimale vækstbetingelser. Er du interesseret i at holde din ejendom eller udendørsarealer flotte, kan du med fordel få en ejendomsservice hos os.

Der er mange fordele ved beskæring af træer og buske

Der er en række gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at få beskåret havens træer eller buske. Med en korrekt beskæring af træer og buske kan du:

  • Få mere lys ind i haven til de øvrige træer og planter
  • Få mere lys ind i stuen
  • Give træerne og buskene de mest optimale vækstbetingelser
  • Give frugttræerne mulighed for at danne endnu flere frugter

Vi tilbyder både beskæring af æbletræ og andre frugttræer, ligesom vi også står for beskæring af træer, der er blevet for store og skygger på grunden. Vi hjælper gerne med at køre affaldet væk, og vi kommer også gerne med ideer til haven, hvis du er i tvivl om, hvilke træer eller buske der bør beskæres, samt hvornår arbejdet bør udføres.

Kunne du tænke dig mere information? Ring til os

Ønsker du at høre mere om vores haveservice, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på lige netop den pleje og vedligeholdelse af haven, du ønsker hjælp til? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores services eller tilbyder en billig pris på vores haveservice – det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig en enkelt gang, eller om vi skal indgå en fast aftale.

Du kan ringe til os på telefon 23 10 01 31 eller skrive til vores e-mail gartner_jonsson@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores specielle er vedligeholdelse af haver året rundt græsklip hækklip renholdelse af bede beskæring af buske og træer samt saltning samt snerydning tilbud på vedligeholdelse nu.

Kontakt os

Gartner Jønsson 

​​

Kirkebjerg Allé 128

2605 Brøndby

Telefon: 23 10 01 31

E-mail: gartner_jonsson@jubii.dk