Sikker træfældning med oprydning

Vi fjerner både døde og levende træer

Ved Gartner Jønsson står vi klar til at hjælpe dig med træfældning i haven. Der kan være mange grunde til, at man ønsker et træ fjernet. Måske er det i vejen, sygt eller dødt? Uanset grunden, så hjælper vi med sikker og professionel træfældning.

Vi befinder os i Brøndby, men vi kører også i Ballerup, Glostrup og omegn.

Træfældning - alt inklusiv

Når vi møder op til en opgave vedrørende fældning af træer, så kan du være sikker på, at vi ikke kører igen, før træet er fældet, stubben er fræset, og vi har ryddet grundigt op efter os selv.

Du står tilbage med en pæn have, og ønsker du, at der plantes et nyt træ, så kan vi også stå for det.

Udover fældning af træer kan vi tilbyde beskæring af både træer og buske, så din have altid ser pæn og velholdt ud. Vi kører selvfølgelig alle grene etc. væk, når vi er færdige.

Kontakt os for en god pris

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på træfældning. Vores priser afhænger af den enkelte opgave, men de er altid billige. Kontakt os allerede i dag på e-mail eller telefon for et uforpligtende tilbud.

Kunne du tænke dig mere information? Ring til os

Ønsker du at høre mere om vores haveservice, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på lige netop den pleje og vedligeholdelse af haven, du ønsker hjælp til? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores services eller tilbyder en billig pris på vores haveservice – det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig en enkelt gang, eller om vi skal indgå en fast aftale.

Du kan ringe til os på telefon 23 10 01 31 eller skrive til vores e-mail gartner_jonsson@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores specielle er vedligeholdelse af haver året rundt græsklip hækklip renholdelse af bede beskæring af buske og træer samt saltning samt snerydning tilbud på vedligeholdelse nu.

Kontakt os

Gartner Jønsson 

​​

Kirkebjerg Allé 128

2605 Brøndby

Telefon: 23 10 01 31

E-mail: gartner_jonsson@jubii.dk