Flotte udendørsarealer med ejendomsservice

Gartner og viceværtservice i én

Hvis du ejer en boligblok, erhvervsejendom eller andet i denne kategori, så kan vi stå for en omfattende ejendomsservice. Gartner Jønsson klarer både de opgaver, som traditionelt tilfalder en vicevært, men vi kan også stå for at holde grønne områder. Har du derimod brug for en vicevært, som kan klare en lang række af forskellige opgaver, så du kan spare penge, kan du læse om viceværtservice.

Vi holder til i Brøndby, men vi har også mange kunder i Glostrup, Ballerup og omegn.

Det kan vores ejendomsservice dække

Vi tilbyder at løse et bredt udvalg af opgaver indenfor ejendomsservice, inklusiv, men ikke begrænset til:

Det er op til dig, hvilke af disse ting du vil benytte dig af. Nogle skal for eksempel ikke bruge en trappevasker, mens det for andre er en rar aflastning.

Kontakt os for en god pris

Priser på vores services afhænger af, hvilke du ønsker, og hvor tit du ønsker dem.

Du er derfor velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dine behov inden for ejendomsservice. Derefter kan vi sende dig et uforpligtende tilbud på en ordning, som passer til din ejendom. Du kan fange os på både telefon og e-mail.

Kunne du tænke dig mere information? Ring til os

Ønsker du at høre mere om vores haveservice, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på lige netop den pleje og vedligeholdelse af haven, du ønsker hjælp til? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores services eller tilbyder en billig pris på vores haveservice – det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig en enkelt gang, eller om vi skal indgå en fast aftale.

Du kan ringe til os på telefon 23 10 01 31 eller skrive til vores e-mail gartner_jonsson@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores specielle er vedligeholdelse af haver året rundt græsklip hækklip renholdelse af bede beskæring af buske og træer samt saltning samt snerydning tilbud på vedligeholdelse nu.

Kontakt os

Gartner Jønsson 

​​

Kirkebjerg Allé 128

2605 Brøndby

Telefon: 23 10 01 31

E-mail: gartner_jonsson@jubii.dk