Professionelt malerarbejde

Vores malermester klarer det hele

Udover vores fantastiske havearbejde, så har vi også mange års erfaring med alle former for malerarbejde. Vi tilbyder arbejde i høj kvalitet til en god, billig pris, så alle kan være med. Vores tilfredse kunder tæller både private og erhverv, og de kommer fra Brøndby, Glostrup, Ballerup og omegn.

Få lavet malerarbejde til gode priser

Vi er både et have- og malerfirma, og vi er eksperter i malerarbejde både inde og ude. Det betyder, at lige meget om du skal have malet stuen, eller om du skal bruge en bygningsmaler til dit hus eller firma, så står vi klar til at ordne det hele.

Vores priser er altid gode, og hvis du kontakter os med dine behov, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på det samlede malerarbejde.

Kontakt din maler i dag

Med en professionel maler er du sikker på, at arbejdet er af højeste kvalitet. Vi har en stor viden om maling, og vi kan vejlede dig i, hvilken slags maling der skal bruges, og hvilke farver der går godt sammen, hvis du ønsker det. Vi bruger kun kvalitetsmaling, så du kan være sikker på, at det holder længe og giver et flot resultat.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe dig.​

Kunne du tænke dig mere information? Ring til os

Ønsker du at høre mere om vores haveservice, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på lige netop den pleje og vedligeholdelse af haven, du ønsker hjælp til? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores services eller tilbyder en billig pris på vores haveservice – det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig en enkelt gang, eller om vi skal indgå en fast aftale.

Du kan ringe til os på telefon 23 10 01 31 eller skrive til vores e-mail gartner_jonsson@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores specielle er vedligeholdelse af haver året rundt græsklip hækklip renholdelse af bede beskæring af buske og træer samt saltning samt snerydning tilbud på vedligeholdelse nu.

Kontakt os

Gartner Jønsson 

​​

Kirkebjerg Allé 128

2605 Brøndby

Telefon: 23 10 01 31

E-mail: gartner_jonsson@jubii.dk