Altid ren ejendom med viceværtservice

Når det hele bare skal være i god stand

Ved Gartner Jønsson er vi gartner af navn, men også vicevært af gavn. Vi tilbyder en omfattende viceværtservice, så din ejendom altid er ren, pæn og i god stand.

Vi holder til i Brøndby, men vi har også kunder i Glostrup, Ballerup og omegn.

Viceværtservice der kan det hele

Når du vælger os til din viceværtservice, så får du de almindelige ydelser som trappevask og gårdmand, men vi fungerer også som handymand og generel alt-mulig-mand, som kan lidt af det hele. Du slipper ofte for at ringe efter håndværkere, og det kan spare dig en masse penge i længden, at vores ejendomsservice dækker så meget. Yderligere kan du også få klaret malerarbejde, hvis du ønsker det.

Du kan selvfølgelig kombinere disse opgaver med andre, så vi kan udføre gartnerarbejde, hvis du pludselig står og mangler den slags. Det hele kan gøres en enkelt gang eller på abonnement, som vi tilrettelægger ud fra dine behov. Du betaler ikke for noget, som du ikke har behov for. Har du derimod brug for ejendomsservice alene for at holde udendørsarealer og ejendomme pæne, kan du med fordel få det hos os.

Kontakt os for at høre mere om priser

Har du nogen spørgsmål til vores ydelser? Og kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail allerede i dag og få en pris. Vi står til din service.

Kunne du tænke dig mere information? Ring til os

Ønsker du at høre mere om vores haveservice, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på lige netop den pleje og vedligeholdelse af haven, du ønsker hjælp til? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores services eller tilbyder en billig pris på vores haveservice – det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig en enkelt gang, eller om vi skal indgå en fast aftale.

Du kan ringe til os på telefon 23 10 01 31 eller skrive til vores e-mail gartner_jonsson@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores specielle er vedligeholdelse af haver året rundt græsklip hækklip renholdelse af bede beskæring af buske og træer samt saltning samt snerydning tilbud på vedligeholdelse nu.

Kontakt os

Gartner Jønsson 

​​

Kirkebjerg Allé 128

2605 Brøndby

Telefon: 23 10 01 31

E-mail: gartner_jonsson@jubii.dk